2013. április 23., kedd

Bevezetés

 Üdvözlök Mindenkit :D

Az itt közzé tett írások részleteinek vagy egészének felhasználása a szerző engedélyéhez kötött !

Itt Susan Kay a Fantom című műve nyomán írt regényem részleteit teszem közzé . Kérek mindenkit , hogy a fent , az oldal tetején látható szöveget vegye figyelembe !
Csupán részleteket szeretnék az idelátogatókkal megosztani , ezért egyes dolgok lehet hogy zavarosan hatnak majd , akinek kérdése van ezügyben , kérem , hogy forduljon hozzám !


Az oldal még alakulgat , mert át kell költöztetnem , de igyekszem vele :)

17 megjegyzés :

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  2. Jobbra fent: Tervezés, aztán balra kiválasztod az Elrendezést, azon belül alakítod, mi hova kerüljön. Mindenhol van olyan, hogy Modul hozzáadása, azon belül mindenféle kütyüket lehet választani. Én a Google követőket (az Alapmodulok között van), valamint a Rendszeres olvasókat (a További modulok között találod) adtam hozzá. :) Nézd meg nálam, hogy néz ki. :)

    VálaszTörlés
  3. Szívesen! Bármi van, kérdezz nyugodtan. :) Szerencsére az ilyen kütyüket hamar kitanulom, mert szeretek bíbelődni. :D

    VálaszTörlés
  4. Ha szeretnéd, hogy a legutolsó kommentek oldalra kikerüljenek (mint blogolon), abban is tudok segíteni, mert rákerestem. :) Sokkal egyszerűbb úgy navigálni szerintem, hiszen látjuk, ki írt éppen. :)

    VálaszTörlés
  5. Most már sajna nincs rá időm ... de máskor még sort kerítek rá , köszi :)

    VálaszTörlés
  6. Vélemények a bejegyzés alá: a Tervezésnél a Blogbejegyzések részt kell szerkeszteni, ott vannak mindenféle beállítható kütyük. :)

    VálaszTörlés

  7. Akkor az már csináltam és nem jelenik meg:S Na mindegy :) Köszi a segítséget :D

    VálaszTörlés
  8. Beírtad a választható dolgokat is vesszővel elválasztva?

    VálaszTörlés