2013. június 13., csütörtök

Karakterváltozás


Mint tudjátok a karakter képek között eddig Kristinaként Saoirse Ronan képe volt feltüntetve. Ezen sokat gondolkodtam mostanság. És arra jutottam hogy ő talán mégsem a legmegfelelőbb erre a "szerepre" . Kristináról azt írtam, hogy nem igazán mondható szépnek ... így hát tovább keresgéltem kicsit. 

Az alábbi leányzóra bukkantam :


A továbbiakban lehet hogy ő foglalja majd el Saoirse helyét ...
Igyekszem még több képet szerezni róla .

Ha valakinek ellenvetése van ez ügyben kérem jelezze nyugodtan :)
   

9 megjegyzés :

  1. Nincs ellenvetésem, csak meg kell szoknom. :) Tamzin Merchant valóban nem egy tipikus szépség, de bájos. Viszont az orra nem elég finom vonalú. :)

    VálaszTörlés
  2. Ezek szerint te is ismered :) Én az mystery of edwin drood sorozatban láttam csak. Ott nekem nem volt túl szimpi valahogy , de tény hogy aranyos,bájos és pont olyan ruhája van amilyet Kristinának elképzeltem :D Nekem a homloka nem tetszik , nem előnyös az a fizura aminél ennyire látszik ... De Saoirse-t nem tudom eléggé korhoz illően elképzelni,Tamzinnál valahogy jobban megy
    Még lesznek róla képek elméletileg :)

    VálaszTörlés
  3. Nem ismerem, de rengeteg színész/nő képét nézegettem az elmúlt hetekben, és vannak jellegzetes arcok, amik megmaradnak a fejemben. :D Kíváncsi vagyok a többi képre, amit találtál. :)

    VálaszTörlés
  4. Jó kis sorozat az Edwin Drood,ajánlom :) Holnapra fent lesznek a képek és akkor döntünk Tamzin leváltsa-e Saoirsét :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem szimpatikus ez a lány, bár az előzővel sem volt bajom. :D Én is gondolkoztam nálam szereplőcserén, de még nem jutottam e odáig, hogy képeket keressek. :D

    VálaszTörlés
  6. Igen én is így vagyok :) Saoirse-nak feltűnőbb a kék szeme ezért választottam legelőször őt. De mindig valahogy túl szép volt :) Valahogy nem illett rá mégsem a leírásom ....

    Te kit gondoltál,hogy lecseréled ? mert ha megtengetsz egy véleményt szerintem te jól válogattál :)

    VálaszTörlés
  7. Igen a kék szemét én is észrevettem, szeretnék olyan kék szemeket én is. :D Ez a lány se csúnya, csak talán kicsit átlagosabbnak vagy egyszerűbbnek tűnik, nem is tudom. :)

    Én kit akarok lecserélni? Úgy abszolút mindenkit, kivéve talán June-t neki nem látszik az arca. :D De örülök, hogy neked tetszenek a karaktereim. :)

    VálaszTörlés
  8. Végül is te tudod :) Én általában igyekszem olyanokat válogatni , akik nem olyan közismertek ( Kivéve Benedict Cumberbatch , őt nem bírtam kihagyni a játékból :D ) Furi de a June-os képed nekem is éppen azért tetszik mert az arca nem látszik :)

    VálaszTörlés
  9. Én is pont olyan embereket szeretek használni, akik nem ismertek, azokkal sokkal izgibb a dolog szerintem. :D Jó azért ha egy két ismertebb van benne az még nem baj. :D
    Na akkor June képe az marad :D

    VálaszTörlés